Roermond

Team Roermond

Boek online!

Ons team staat klaar voor u! Wij zijn zeer vooruitstrevend op allerlei gebieden, vooral ten aanzien van de mogelijkheden op vaktechnischgebied, kleurkennis en haar- en hoofdhuidverzorging. Service, kwaliteit en gastvrijheid hebben bij ons echt de hoogste prioriteit en we blijven groeien door onze interne en externe trainingen. Ons streven is om voor u een perfect totaalpakket in haar en – hoofdhuidverzorging te creëren. Kom snel een keer bij ons binnen en ervaar het zelf!

Adres: Hamstraat 33
6041 HA
Tel: 0475-332669
Mail: info [@] salonsdebock.nl

 

Klik op onderstaande kaart voor de snelste route naar Salons de Bock Roermond!

Route Roermond

 

Maandag gesloten
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 21:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 17:00

 

L’Oréal, Kérastase en Moroccanoil

Er wordt in al onze salons gewerkt met hoogwaardige producten van L’Oréal en Kérastase. Kérastase, ontwikkeld door L’Oréal, is één van de succesvolste haar-verzorgingmerken in Europa. Niet alleen biedt Kérastase voor ieder hoofdhuid- en haarprobleem een oplossing, maar staat het ook nog voor absolutie schoonheid in haarverzorging- en styling! Naast L’Oréal en Kérastase gebruiken wij in Roermond ook de gloednieuwe producten van Moroccanoil. Moroccanoil is een sensatie binnen de haarverzorgingsindustrie gebleken en wordt door beroemdheden, runway-stylisten en vrouwen over de hele wereld omarmd.

    

 

Om de impressies van onze Salon in Roermond te bekijken, hoeft u slechts met uw muis over de foto’s te bewegen en te klikken om te vergroten of te verkleinen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Salons de Bock staat voor u klaar! Heeft u vragen en/of opmerkingen en u bent niet in de gelegenheid om ons te bellen tijdens openingstijden? Stuur ons gerust een mail en wij proberen uiteraard zo spoedig mogelijk te reageren.

Team Salons de Bock Roermond
Hamstraat 33
6041HA Roermond
Tel: 0475-332669
Mail: info [@] salonsdebock.nl

Download hier onze privacy verklaring.